Croatia special offer ends in:

motionmailapp.com
Luksuz na
Jadranu
Previous slide
Next slide

The WTTC created the Safe travel label in 2020 to assist travelers in indentifying destinations and companies worldwide that have adopted global health and hygiene standards. Hotel Miramare conducts health and hygiene standards in order to preserve health of our dear guests and employees.

O HOTELU

Mediteransko naslijeđe

Heritage hotel Miramare, izgrađen 1906. i u potpunosti obnovljen 2021., savršeno je luksuzno mjesto za odmor na Jadranskoj obali. Smješten je u prvom redu do mora, u centru šarmantnog gradića Crikvenice, a samo ga nekoliko koraka dijeli od pješčanih plaža. Ovo mjesto u kojem se njeguje stoljetna hotelijerska tradicija savršeno je za potpuno opuštanje. Osjetite puls grada uz pogled na morsko plavetnilo.

130 SOBA

TERETANA

BAR

6 LUKSUZNIH APARTMANA

WELLNESS

RESTORAN

Social

DOŽIVITE MEDITERAN

Restoran

Uživajte u opuštajućem ambijentu našeg restorana u kojem ćete doživjeti, udahnuti i okusiti Mediteran. Štovanje hrane, pažljivo odabrani sezonski i lokalni sastojci i posvećenost detaljima udružuju se za potpuno zadovoljstvo svih vaših osjetila.

ŽIVOT SE SASTOJI OD SITNIH UŽITAKA

Bar

Pronađite vremena za užitak u sitnim radostima kao što su talijanski espresso, božanstveni kolač, nevjerojatni viski star 18 godina ili cigara, a sve to možete pronaći u najluksuznijem i najmodernijem baru u gradu.

OPUSTITE SVOJA OSJETILA

Wellness

Wellness Recite „da” ljepoti, ugađanju samima sebi i opuštanju u našem salonu za ljepotu i spa. Odaberite svoj omiljeni wellness tretman iz naše široke ponude ili dopustite da u vama pobudimo zen stanje uma, tijela i duha kroz personalizirane wellness doživljaje. Jedno je sigurno – bit ćete preporođeni.

Kontakt

Telefon

Rezervacije u hotelu: +385 51 707 100
Rezervacije u restoranu: +385 51 707 100

Email

Hotel: booking@miramare.hr

Restoran: restaurant@miramare.hr

Adresa

Ulica bana Josipa Jelačića 2,

Crikvenica, Croatia

Latest information

Guestbook